Pembe Panter Ben 10 Barbie Mario Dora Kuaför hazel Bebek Tom ve Jerry Sonic Tırnak Boyama

Finn Jake Fionna Dövüş

Oyun Yükleniyor...


Reklam
Reklam

Finn Jake Fionna Dövüş Nasıl Oynanır

Bebekken bir ormana terk edilen kahramanımız Finn, bir köpek ailesi tarafından bulunarak yetiştirilir. Finn 14 yaşına geldiğinde artık özel yetenekleri bulunan bir süper kahramandır. Ormanda tanıştığı sevgilisi Marshall, ormana yapılan canavar saldırısı sonrası kaçırılır. Kahramanız Finn' de en iyi dostu olan sincap ile birlikte sevgilisini kurtarmak için canavarların peşine düşer. Bir ejderha ile birlikte gökyüzünde sevgilisini kaçıran canavarlara karşı amansız bir mücadele veren Finn'e, bu zorlu görevinde yardımcı olmalısınız. Play butonuna basarak giriş yaptığımız oyunda yapmamız gereken, fare kontrolü ile Finn'i kontrol etmek ve karşılarına çıkan düşmanları yok etmesini sağlamak. Ayrıca oyunda kazandığınız puanlar ile birlikte yeni kılıçlar alarak, düşmanlarınıza daha fazla zarar verebilirsiniz. Finn Jake Fionna Dövüşleri oyunu macera severlerin ilgisini çekebilecek bir oyun, iyi eğlenceler dileriz.

Yorumlar

Oyun hakkında yorumunuzu belirtin..



avatar
San Admin
Çizgi Film Oyunları kategorisindeki Finn Jake Fionna Dövüş oyunu için henüz yorum yapılmamış. Oyunu oynayarak ilk yorumu siz yapabilirsiniz

Sanoyun.com

Sanoyun.com'da Çizgi Film Oyunları kategorisine ait Finn Jake Fionna Dövüş oyununu oynuyorsunuz.

Her çocuğun ilgiye ve sevgiye ihtiyacı vardır, sanoyun olarak ailelere nasihatımız var; lütfen hayatın temposuna kapılıp çocuklarınızı unutmayınız.